Over ons

Troeven

Ruim en kwalitatief aanbod (>45.000 producten)

Medewerkers met veel professionele ervaring

Eigen service, levering en herstel afdeling

Meer dan 5000m2 winkel en magazijn oppervlakte

Assortiment

Met meer dan 25 jaar ervaring is Proclima een specialist in bevestigingssystemen, professionele gereedschappen, machines en ijzerwaren. Wij bieden kwalitatieve producten aan voor de bouw, industrie, haven, huis en tuin.

Bekijk ons assortiment

Missie en visie

Volgens ons hangt de kwaliteit van het werk af van de materialen en gereedschappen die gebruikt worden, gecombineerd met professionele expertise. Onze ervaren medewerkers bieden een gepaste oplossing voor al uw vragen en geven technisch advies waar nodig. Zo kan u met ons kwalitatief aanbod uw projecten tot in de puntjes afwerken!

Geschiedenis

Sinds 2008 maakt Proclima al deel uit van Meno Pro

Meno Pro is een netwerk van gespecialiseerde zelfstandige verkooppunten die brede en diepe assortimenten, vakkennis, scherpe prijzen en doorgedreven service dagelijks voorop stellen, teneinde hun professionele klanten tot in de puntjes te bedienen. De verkooppunten, verspreid over heel België en Groothertogdom Luxemburg, beheren dankzij de akkoorden uit meer dan 600 innovatieve topleveranciers, een heel uitgebreide waaier van producten en ze gaan er prat op, als specialisten, om kwaliteitsartikelen aan te bieden en steeds op de hoogte te zijn van de nieuwe ontwikkelingen in de bouw en de industrie.

Meno Pro winkels bieden zoals gezegd een uitgebreid assortiment aan gaande van handgereedschap, machines, werfmateriaal, bouw- en meubelbeslag, bevestigingsmaterialen, werkkledij, e.a. Hoge beschikbaarheid van producten gekoppeld aan een uitstekende service (advies door constant opgeleid personeel en levering uit het centraal magazijn) maken dat je zonder tijdverlies kan kopen, geleverd worden en verder werken zonder onderbreking. Van efficiëntie gesproken...

Meno-Group

Meno-Group is de grootste coöperatieve vennootschap in België en het GH Luxemburg op het gebied van ijzerwaren en doe-het-zelf. Meno is de absolute nummer 1 op de Belgische markt wat betreft gereedschappen, ijzerwaren en de meeste andere producten die door de ervaren doe-het-zelver en de vakman in de uitoefening van zijn professionele activiteiten gebruikt worden. De organisatie bestaat sinds 1947 en groepeert enkel zelfstandig specialisten. De groep telt om en bij de 150 verkooppunten, die geografisch verspreid liggen in Belgïe en Luxemburg.

Activiteiten

  • Georganiseerde en gegroepeerde aankopen
  • Logistieke activiteit
  • Informatica Support Service
  • Verkoopbevorderende activiteiten
  • Marketing en merchandising, aangepast aan de verschillende soorten winkels van de groepering.

Om ervoor te zorgen dat deze site correct werkt, en om de site te evalueren en verbeteren, gebruiken we cookies. Door onze site te gebruiken, accepteert u onze Cookie verklaring.